HomeJohan Willem Friso Vereniging (JWF) › Belangenbehartiging, informatieverstrekking, saamhorigheidsactiviteiten, reünies, sociale activiteiten, herdenken
Zoom:

Belangenbehartiging, informatieverstrekking, saamhorigheidsactiviteiten, reünies, sociale activiteiten, herdenken

Doel:

Zekerstellen dat de belangen van de veteraan worden behartigd en de veteraan de verdiende erkenning en waardering krijgt. Het bevorderen van onderlinge contacten door het organiseren van bijeenkomsten.


Werkwijze:

Door het organiseren van saamhorigheidsactiviteiten, ontplooien van sociale activiteiten

Informatie en advies over alles wat met veteranen te maken heeftDoelgroep


- vanaf 18 jaarGegevens ingevoerd: 15-2-2013 16:37:54
Laatste wijziging: 23-1-2020 13:17:32

Johan Willem Friso Vereniging (JWF)

Bezoekadres:
Johannes Postweg 7
7973 JB Darp

Postadres:
Postbus 10100 / MPC 33A
8330 KA Steenwijk

E-mailadres: info@jwfvereniging.nl

Website: www.jwfvereniging.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Het behartigen van de belangen en het geven van erkenning, waardering en ondersteuning aan veteranen en hun relaties Aanvullend: 1) De band in stand te houden en daar waar nodig te verbeteren tussen de postactieve en de nog actiefdienende militair die dient / heeft gediend bij het Regiment Infanterie Johan Willem Friso (RI JWF). Het gaat daarbij om zowel veteranen als niet-veteranen. 2) Het binnen haar mogelijkheden en op haar niveau verzorgen van erkenning, waardering en zorg voor de veteranen van alle rangen en standen, van alle krijgsmachtdelen en van alle wapens en dienstvakken, onder de voorwaarde dat men uitgezonden is geweest onder het banier van het Regiment Infanterie Johan Willem Friso (RI JWF) of behoort of behoorde tot het RI JWF.

Belangrijkste doelgroepen:
Alle veteranen van het Regiment Infanterie Johan Willem Friso en hun relaties ongeacht of nog in actieve dienst of postactief. Denk hierbij aan jonge veteranen, politieveteranen, missies, missiegebieden, dienstslachtoffers, enz. veteranen van alle rangen en standen, van alle krijgsmachtdelen en van alle wapens en dienstvakken, onder de voorwaarde dat men uitgezonden is geweest onder het banier van het Regiment Infanterie Johan Willem Friso (RI JWF) of behoort of behoorde tot het RI JWF

Soorten diensten of activiteiten:
Belangenbehartiging, informatieverstrekking, saamhorigheidsactiviteiten, reünies, sociale activiteiten, herdenken en ondersteuning bij de verwerking of hantering van psychosociale en psychische klachten na een ingrijpende gebeurtenis of de gevolgen daarvan.


Contactpersoon:
Majoor Roy Crouse (Nuldelijnsondersteuning)
E-mail: roy@jwfvereniging.nl