HomeVeteranenloket › Overzicht Nuldelijnshelpers
Zoom:

Overzicht Nuldelijnshelpers

Doel:

Doorverwijzen naar dichtstbijzijnde Nuldelijnshelpers

Meer informatie:
 


Werkwijze:

Nuldelijnshelpers zijn vrijwilligers die ondersteuning bieden aan veteranen, dienstslachtoffers en hun gezin. Zij vormen een landelijk netwerk dat veteranen met een hulpvraag opvangt en zo nodig de weg wijst naar het Veteranenloket. De nuldelijnshelper ondersteunt en begeleidt u eventueel naar hulp, maar is zelf geen hulpverlener. Er zijn diverse vormen van nuldelijnsondersteuning.Contactpersoon:
Naam: Veteranenloket
Telefoonnummer: 088 334 00 00 (7 dagen 24 uur bereikbaar)
E-mail: info@veteranenloket.nl


Doelgroep


- voor alle leeftijdenGegevens ingevoerd: 22-7-2015 13:19:02
Laatste wijziging: 22-1-2021 12:06:24

Veteranenloket

Bezoekadres:
Willem van Lanschotlaan 1
Doorn

Postadres:
Postbus 125
3940 AC Doorn

Telefoonnummer: 088 334 00 00

E-mailadres: info@veteranenloket.nl

Website: www.veteraneninstituut.nl/veteranenloket/


Doelstelling of kernactiviteit: Nederlandse veteranen, oorlogs- en dienstslachtoffers en hun relaties hebben na hun diensttijd recht op optimale zorg en dienstverlening.

Route / kaart:Doelstelling of kernactiviteit:
Nederlandse veteranen, oorlogs- en dienstslachtoffers en hun relaties hebben na hun diensttijd recht op optimale zorg en dienstverlening.


Soorten diensten of activiteiten:
Het Veteranenloket biedt toegang tot bestaande zorg en dienstverlening van het ministerie van Defensie, het Nederlands Veteraneninstituut (Vi), het Landelijk Zorgsysteem voor Veteranen (LZV), het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP) en het Veteranen Platform (VP) en maakt deze centraal bereikbaar via één website en telefoonnummer.
Het loket is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur. Voor een acute zorgvraag is het loket ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar. U krijgt via het loket toegang tot zorg, hulp, materiële ondersteuning en alle nuttige informatie.


Contactpersoon:
Veteranenloket
E-mail: info@veteranenloket.nl
Telefoonnummer: 088 334 00 00 (7 dagen 24 uur bereikbaar)