HomeDuurzame balans › Individuele coaching
Zoom:

Individuele coaching

Doel:

Het individuele coaching traject bestaat uit zeven tot acht sessies met een regulier interval. Afhankelijk van je doelstellingen vinden deze in mijn praktijk plaats, of buiten. Denk bij het laatste bijvoorbeeld aan een gecombineerd traject voor inzicht en beweging.


Werkwijze:

Het programma start met een verkennend gesprek waarin we samen bezien of je met je hulpvraag bij duurzame balans aan het juiste adres bent. Indien dit het geval is maken we een overeenkomst voor het aantal sessies, het sessie interval en de tarieven. De kosten die zijn verbonden aan het verkennende gesprek worden wanneer er daadwerkelijk een traject wordt gestart, verrekend met de eerste sessie.

De eerste sessie bevat de intake. Deze bestaat uit inventarisatie en de formulering van de coaching doelen. Hieruit volgt het plan van aanplak wat de leidraad is voor de opvolgende sessies. Zowel het verkennende gesprek als de intake vinden op de praktijk plaats.

In de vierde of de vijfde sessie evalueren we de voortgang en stellen we eventueel het plan van aanpak naar behoefte bij. In de laatste sessie evalueren we in hoeverre de doelen zijn behaald en formuleren we eventueel nieuwe doelen voor een mogelijk vervolgtraject.Contactpersoon:
Naam: Jeroen
Telefoonnummer: 06 34024460
E-mail: info@duurzamebalans.nl


Doelgroep


- vanaf 18 jaarGegevens ingevoerd: 6-10-2021 12:55:20

Duurzame balans

Bezoekadres:
Kosterskamp 20
7683 VV Den Ham

Postadres:
Kosterskamp 20
7683 VV Den Ham

Telefoonnummer: 06-34024460

E-mailadres: info@duurzamebalans.nl

Website: www.duurzamebalans.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Bij Duurzame Balans richt ik mij op de kwalitatieve beleving van het leven.

Soorten diensten of activiteiten:
Samen kijken we naar de beste werkwijze voor jou, we kiezen een aanpak die het best bij jou past. Wil je omlijnde werkdoelen, testen en evaluaties? Dat kan. Wil je losjes uit de pols, situationeel leren van je ervaringen, ook dat kan. Het enige wat echt vastligt is dat we vooraf je hulpvraag of ontwikkeldoel formuleren, de aanpak erbij beschrijven en achteraf evalueren. Daartussenin is van alles mogelijk.


Contactpersoon:
Jeroen
E-mail: info@duurzamebalans.nl
Telefoonnummer: 06 34024460