HomeGOC-Parkstad › Nuldelijnsondersteuning
Zoom:

Nuldelijnsondersteuning

Doel:

Bij GOC Parkstad zijn ook een aantal Veteranenondersteuners aangesloten. We zijn er trots op dat we deze vrijwilligers in ons netwerk te hebben. Veteranenondersteuners hebben bij De Basis de cursus met goed gevolg afgelegd en gaan jaarlijks op herhalingscursus.


Werkwijze:

Als Veteranenondersteuner zijn we ook steeds meer bekend bij de politie. Dat wil zeggen dat als wij als Veteranenondersteuner opgeroepen worden, we samen werken met de politie. Dit geld vooral voor de regio Kerkrade. Dit werkt veel prettiger voor de veteraan maar ook voor het gezin.

Omdat we als Veteranenondersteuner proberen te voorkomen dat de situatie escaleert en iedereen aan eind van de dag gewoon naar huis kan. En eventueel de dag erna er verder gegaan wordt en de juiste hulp ingeschakeld wordt.Doelgroep


- vanaf 18 jaarGegevens ingevoerd: 25-5-2021 09:26:03

GOC-Parkstad

Bezoekadres:
Berenbosweg 1
Kerkrade

Postadres:
Berenbosweg 1
6464 XZ Kerkrde

Telefoonnummer: 06-54732746 (Piet Heuts)

E-mailadres: info@goc-parkstad.nl

Website: goc-parkstad.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Het Geüniformeerden Ontmoetingscentrum is een enthousiaste groep van, voor, met en door veteranen en andere (voormalig) geüniformeerden en hun gezinsleden. Zij kunnen elkaar ontmoeten, met mensen die een vergelijkbare achtergrond hebben ervaringen uitwisselen en zinvol werk verrichten.