HomeGOC-Parkstad › Nuldelijnsondersteuning
Zoom:

Nuldelijnsondersteuning

Doel:

Bij GOC Parkstad zijn ook een aantal nuldelijnshelper aangesloten. We zijn er trots op dat we deze vrijwilligers in ons netwerk te hebben. Nuldelijners hebben bij De Basis de cursus met goed gevolg afgelegd en gaan jaarlijks op herhalingscursus.


Werkwijze:

Als nuldelijner zijn we ook steeds meer bekend bij de politie. Dat wil zeggen dat als wij als nuldelijner opgeroepen worden, we samen werken met de politie. Dit geld vooral voor de regio Kerkrade. Dit werkt veel prettiger voor de veteraan maar ook voor het gezin. Omdat we als nuldelijner proberen te voorkomen dat de situatie escaleert en iedereen aan eind van de dag gewoon naar huis kan. En eventueel de dag erna er verder gegaan wordt en de juiste hulp ingeschakeld wordt.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 18 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- veteranen
- dienstslachtoffers


Gegevens ingevoerd: 25-5-2021 09:26:03

Aangeboden door:

GOC-Parkstad


Bezoekadres: Berenbosweg 1 Kerkrade
Postadres: Berenbosweg 1, 6464 XZ Kerkrde
E-mail: info@goc-parkstad.nl
Telefoonnummer: 06-54732746 (Piet Heuts)
Website: www.goc-parkstad.nl/

Route / kaart:Organisatie Type
Veteranen en dienstslachtoffers


Doelstelling of kernactiviteit:
Het Ge├╝niformeerden Ontmoetingscentrum is een enthousiaste groep van, voor, met en door veteranen en andere (voormalig) ge├╝niformeerden en hun gezinsleden. Zij kunnen elkaar ontmoeten, met mensen die een vergelijkbare achtergrond hebben ervaringen uitwisselen en zinvol werk verrichten.