HomeStichting ECHOS homes › ECHOS Home Havelte
Zoom:

ECHOS Home Havelte

Doel:

Dit veteranenontmoetingscentrum is aangesloten bij de samenwerkende Veteranenontmoetingscentra (V.O.C.) en voldoet daarmee aan de afspraken en normering op het gebied van onder meer beschikbaarheid, kwaliteit, opleidingen, klachtenreglement etc. De samenwerkende V.O.C. hebben duidelijke afspraken over het bieden van nuldelijnsondersteuning en doorverwijzing naar de professionele hulp, en zijn verbonden met het Veteraneninstituut, het Veteranenloket als toegangspoort naar de professionele zorg en het veteranen Platform als belangenbehartiger van alle veteranen.

Dit V.O.C. is er voor veteraan en het thuisfront, overige bezoekers zijn echter ook meer dan welkom.


Meer informatie:


Werkwijze:

In ECHOS Homes Havelte kunnen militairen, veteranen en hun thuisfront zich in hun vrije tijd ontspannen in een omgeving die zoveel mogelijk het karakter van een huiskamer heeft. Je kunt er elkaar ontmoeten bij een kop koffie, een snack of een maaltijd, spelletjes, internet- toegang, een leestafel en andere faciliteiten.

Er is geen consumptieverplichting zoals je dat thuis ook niet hebt ! Ook treft men er bij het personeel een luisterend oor waar hij zijn/haar verhaal kwijt kan. Naast actief dienende militairen zijn ook post-actieve militairen, veteranen, familie en vrienden uit het thuisfront en betrokken burgers hartelijk welkom in onze locaties.

Keukenfaciliteiten:

Naast een goed kop koffie of thee kun je bij ons ook terecht voor een snelle hap of een uitgebreide maaltijd. Behalve de gebruikelijke gerechten zetten wij ook onze eigen specialiteiten op de kaart afhankelijk van het seizoen en de lokale beschikbaarheid van ingrediënten.

Vergaderen en catering:

Van vergadermogelijkheden, broodjesservice tot complete diners, buffetten en barbecues, bijna alles is mogelijk binnen de ECHOS Homes. Door flexibiliteit en korte lijnen zijn wij in staat om heel snel op uw wensen te reageren. Vandaag gebeld kan morgen geregeld zijn, desnoods ook op uw eigen locatie.

Deze locatie beschikt over 3 vergaderruimtes van 2 tot 100 personen

Daarnaast is de gehele locatie Havelte te gebruiken tot max 150 personen.Locatie (-s) waar u terecht kunt:
ECHOS Home Havelte
Bezoekadres: Joh. Postweg 5
Postadres: Joh. Postweg 5, 7973 JB Darp
Telnr.: 0521 - 34 12 97
E-mail: havelte@echos.nl
Webs.: www.echos.nl/havelte

Route / kaart

Doelgroep


- vanaf 18 jaarGegevens ingevoerd: 7-10-2013 11:46:33
Laatste wijziging: 23-2-2022 11:04:16

Stichting ECHOS homes

Postadres:
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB Apeldoorn

Telefoonnummer: 055 - 35 75 650

E-mailadres: info@echos.nl

Website: www.echos.nl


Doelstelling of kernactiviteit:
Stichting ECHOS homes beheert militaire tehuizen in Nederland en in missie- en oefengebieden. Bij onze ECHOS Homes in het buitenland tref je een internationaal team aan waardoor ook buitenlandse militairen hier prima hun verhaal kwijt kunnen en kunnen socializen. Met onze huidige 7 Nederlandse-, 2 buitenlandse vestigingen en de mobiele tak is er altijd wel één in de buurt.

Soorten diensten of activiteiten:
ECHOS Homes zijn uitstekende locaties om effectief te vergaderen, een cursus te geven, een functioneringsgesprek te houden of een speciale bijeenkomst te beleggen. Veel mensen gebruiken het ECHOS Home ook voor een reünie, feest of partij, of catering. Voor welke gelegenheid u de locatie ook wilt gebruiken, u kunt er rekenen op gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die er alles aan zullen doen om u van dienst te zijn. Indien u beschikt over een door defensie beschikbaar gesteld reünie budget, dan kunnen wij deze rechtstreeks voor u indienen.

De ECHOS Homes zijn voorzien van alle moderne faciliteiten zoals beamer met scherm, free wifi, whiteboard en flip-over etc.