1 Aandachtsveld:

Veteranen

2 Selectie verfijnen:

Geavanceerd zoeken »

3 Regio:

Vefijn selectie 77 diensten gevonden
pagina 1 van 6
Volgende pagina
Dutch Military Veterans Dutch Military Veterans groep op Facebook » Veteraneninstituut Diensten » Educatief programma ‘Veteraan in de Klas’ » Evenementen voor veteranen » Geestelijke Verzorging voor veteranen en hun relaties » Onderzoek » Veteranen en hun missies » Veteranenloket » Veteranenloket Materiele hulp » Overzicht Nuldelijnshelpers » Psychische hulp nodig? » Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht Bemiddeling » 45 Painfbat Regiment Infanterie Oranje Gelderland Nuldelijnsondersteuning » Algemene Vereniging van Oud- en actief dienend personeel van de Koninklijke Marine (AVOM) Nuldelijnsondersteuning » Artillerie Veteranen Associatie (AVA) Nuldelijnsondersteuning »
pagina 1 van 6
Volgende pagina
Vefijn selectie
Toon resultaten Vefijn selectie
dienst 1 van 77
Volgende pagina

De organisatie


Klik hier voor de organisatie- en contactgegevens van:
Dutch Military Veterans
Aangeboden dienst of activiteit:

Dutch Military Veterans groep op Facebook


Meer informatie:
Facebook


Doel:

Op 4 September 2011 is op Facebook de Dutch Military Veterans groep opgericht. De Dutch Military Veterans groep is bedoeld voor Veteranen en hun partners om opmerkingen, vragen, tips en dergelijke kwijt te kunnen aan elkaar. Daarnaast is er ook een zogenaamde 'nuldelijns' opvang ingeregeld. Indien een Veteraan hulp nodig heeft kan hij/zij een beroep doen op deze leden.


Werkwijze:

De website is bedoeld als een ondersteuning voor de Dutch Military Veterans groep op Facebook maar is NIET de officiele site.

U kunt de officiele site van DMV vinden via www.dmv.veteranen.nl

Je kunt op deze site foto's per onderwerp terugvinden, video's makkelijk bekijken, posts op de Facebook pagina nalezen, etc..

Indien je ideeën hebt voor de website kun je deze via het contact formulier doorgeven. We zullen deze dan bekijken en eventueel toevoegen/aanpassen op de site.Categorieën waar deze dienst is vermeld
Gegevens ingevoerd: 6-12-2016 15:09:55


Doelgroep


- Voor iedereen

Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- veteranen
- dienstslachtoffers


Specifieke doelgroep
Veteranen en hun partnersDeel deze informatie via: